2018-10-06 05:53:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ön most különösen kedves tud lenni

Napi horoszkóp október 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Nap szemben áll az ön jegyével. Ma érdemes bármilyen ügyben tanácsadókkal konzultálnia. Figyelje meg hogyan reagál másokra, így ma sokat tanulhat önmagáról. Az estét töltse otthon, kerülje a zajos társaságokat, helyeket!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az igaz szerelem útja, de bármely más kapcsolata is, nem éppen zökkenőmentes. Egyikük sem enged egy, tapodtat sem. Foglalkozzon a problémákkal, hogy enyhítse a felgyülemlő feszültségeket, de ne reméljen azonnali megoldást.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Próbálja inkább hatra dőlve megfigyelni, kielemezni az ön körül zajló történéseket, abból a szempontból, amit tanulhat belőlük, még akkor is, ha esetleg egy kapcsolata megszakad.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Nap a Mérleg jegyében áll. Ez sokat ronthat a hangulatán, bár szerencsére a bolygók megkímélik a szélsőségektől. Legyen biztos a megérzéseiben, ne hagyja, hogy indulatai elragadják.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Mars szemben áll az Oroszlán jegyével. Még az általában felhőtlen kapcsolatokban is keletkezhet most egy „rövidzárlat”... Meglehet, hogy csatába kell szállnia, de ne utasítsa el a kompromisszum lehetőségét, különösen szoros társkapcsolataiban ne.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr a Mérleg jegyében áll. Ön most különösen kedves tud lenni. Viszont annyi minden történt az utóbbi időben, egyet-kettőt muszáj ezek közül átbeszélni. Vállalja fel a konfliktust!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A lelkesedése ma keveset ér, ha nem elég gyakorlatiasan áll a dolgokhoz, nem sokat érhet el. Hagyja maga mögött az ideálokat és álmokat, haladjon lépésről lépésre.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz hátrál a Skorpió jegyében. A társas viszonyok, különösen a másik nemhez fűződő kapcsolatok és konfliktusok most a szokásosnál erőteljesebb érzelmi színezetet kapnak. Figyelje meg, hogy ilyenkor mit tesz, mond, vagy érez, és mi történik ön körül, mert így olyasmit is észrevehet magán, aminek általában nincs tudatában.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter és a Vénusz még a Skorpió jegyében áll. Váratlan vendégei érkezhetnek, de a látogatásnak nem nagyon fog örülni. Rendezze el a dolgot, és menjen a barátaival szórakozni.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma a tervezési feladatok kerülnek előtérbe, talán a lakását akarja átrendezni, felújítani. Hagyjon magának mindenhez elegendő időt, mert a sietségben lemaradhat pár fontos dologról. Az estét töltse a barátaival, és szentelje a szórakozásnak.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az ön anyagi javait jelző sorsterületén a Neptunusz szemben áll a Holddal. Pénzügyekben legyen ma nagyon óvatos, csak annyit költsön, amennyit nagyon muszáj, és a bankkártyáját hagyja otthon.


Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz és a Hold szemben állnak egymással. Szokatlanul szeszélyessé és érzékennyé válhat. Kerülje tehát el a negatív személyeket és törekedjen elűzni saját negatív gondolatait is. Most ne nagyon támaszkodjon megérzéseire.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: